Bună ziua,

În contextul începerii IT Congress 2019 miercuri 15 mai, orele 08:45 la Complex Senator, vă transmitem următoarele detalii utile:

Configurare Agendă

Pentru a vă asigura un loc la prezentări sau workshop-uri vă recomandăm să intrați pe secțiunea AUTENTIFICARE și să vă configurați agenda personală.

Parcare

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vom suplimenta locurile de parcare disponibile în Complexul Senator. Astfel, pe lângă cele 3 zone de parcare din cadrul Complexului Senator, vom suplimenta cu spaţii de parcare din faţa complexului Aquasport Arena.

  • În prima zi a evenimentului, 15 mai, se va asigura transferul dus către Complexul Senator, începând cu ora 8 dimineaţa, cât şi retur, seara, până la ora 18.30.
  • În a doua zi a evenimentului, 16 mai, se va asigura transferul dus către Complexul Senator, începând cu ora 9 dimineața, cât și retur, seara, până la ora 18.30.

Totodată, vor exista curse regulate din oră în oră în pauzele dintre prezentări. Atât parcarea cât și transferul sunt gratuite. Parcarea va fi păzită pe durata evenimentului. Detalii despre harta locației, zonele de parcare și orarul curselor le găsiți AICI.

Acces

Accesul în Complexul Senator și la sesiunile din cadrul evenimentului se va face numai pe bază de ecuson care va fi distribuit către dvs. în Zona de Înregistrare localizată la intrarea principală. Distribuția ecusoanelor va fi organizată alfabetic, după numele de familie, ele fiind deja pretipărite pe baza confirmării de participare trimise de către noi. Pentru procesul de înregistrare nu este necesar să aveți invitația la eveniment asupra dvs.

Masa

Servirea mesei în pauza de prânz se va face în 3 puncte: restaurant, zona de înregistrare și holul din fața Focus Grup 1.

Tombole

Pentru cele două zile, ne-am dat tot interesul să realizăm un eveniment deopotrivă util și foarte plăcut, presărat cu multe surprize și premii menite să vă răsplătească implicarea:

  • tombola de participare cu câte 27 de premii zilnic: 1 laptop DELL XPS 9830, 3 Samsung LED Smart TV, 23 Imprimanta Canon SELPHY CP1300;
  • tombola de feedback cu premii oferite de brandurile participante;
  • multe alte surprize pe care le veți descoperi participând la prezentări sau vizitând standurile din cadrul expoziției.

Vă așteptăm cu drag,

Echipa ETA2U