Regulament Tombolă

În cadrul evenimentului se vor organiza tombole pentru a răsplăti participarea și implicarea dumneavoastră.

TOMBOLĂ DE FEEDBACK – premii oferite de către companiile partenere

Spuneți părerea și câștigați!

În fiecare zi la înregistrare veți primi un formular de feedback pentru ziua respectivă. Completați integral formularul de feedback, aduceți-l la biroul de feedback localizat în zona de înregistrare până la sfârșitul zilei și participați la „TOMBOLA DE FEEDBACK” cu extragere la sfârșitul fiecărei zile, ora 17:45! Aveți șansa să câștigați unul din premiile puse în joc de către brandurile expozante! Premiul va fi înmânat pe loc câștigătorului, dacă acesta va fi prezent în sală la momentul extragerii, sau ulterior, dacă acesta a părăsit locația evenimentului. Vor participa la tombolă toate formularele de feedback completate în ziua extragerii. Formularele de feedback necompletate integral nu vor fi considerate valide. Prin prezentul regulament, nu vor putea participa la tombolă reprezentanții organizatorului, partenerilor evenimentului sau angajații locației de desfășurare a evenimentului.

TOMBOLĂ ETA2U

Participați și câștigați!

ETA2U sărbătorește 27 de ani de activitate oferind zilnic 27 de premii importante! Cu cât veți participa la mai multe prezentări și workshop-uri, vă vor crește șansele de a câștiga unul dintre premiile:

La înregistrare veți primi 4 bilete de tombolă. În caz de pierdere NU se eliberează alte bilete de tombolă. Participați la trei prezentări sau focusgroup-uri la alegere, strângeți 3 timbre diferite din ziua respectivă pe un bilet de tombolă, introduceți biletul în urna localizată în zona de înregistrare și veți fi automat calificați ca participanți la „TOMBOLA ETA2U” cu extragere la sfârșitul fiecărei zile, ora 17:45! Vor participa la tombolă doar biletele complete (cu câte trei timbre aplicate prin lipire), indiferent dacă acestea sunt de la prezentări sau focusgroup-uri. Biletele de tombolă cu două sau trei timbre IDENTICE nu sunt valide. Timbrele de participare vă vor fi aplicate prin lipire pe biletele de tombolă la sfârșitul prezentării/focusgroup-ului, la ieșirea din sală, de către organizatori. Premiul va fi înmânat pe loc câștigătorului, dacă acesta va fi prezent în sală la momentul extragerii, sau ulterior, dacă acesta a părăsit locația evenimentului. Prin prezentul regulament, nu vor putea participa la tombolă reprezentanții organizatorului, partenerilor evenimentului sau angajații locației de desfășurare a evenimentului.

Condiții de participare la tombolele IT Congress 2019